Имате нужда от помощ?

Имате нужда от помощ?

Каталог

 

 

 

 

ТОТЕХ 4 - ТРЕВНА СМЕСКА ЗА БЪРЗО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ

ТОТЕХ 4  - ТРЕВНА СМЕСКА ЗА БЪРЗО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ
Производител: Carneau – Франция
Код на продукта: ТОТЕХ 4
Наличност: ИЗЧЕРПАН
15,97 лв.


ЦЕНА НА КИЛОГРАМ - изберете колко килограма бихте искали да закупите:

Брой: Купи

ТОТЕХ 4 – Професионална тревна смеска Бързо възстановяване

Квалитетна тревна смеска от серията с марка ТОТЕХ , специално създадена за климатичните и почвени условия на България.Съдържа сортове семена и култивари на специално подбрани житни треви, които са устойчиви на умерено натоварване и пряко слънчево огряване. Бързо се възстановява след газене. Семената покълват бързо, което прави тази тревна смеска, най-точния избор при подсяване, реконструкция и възстановяване на вече изградени тревни площи. Създаденият тревен килим е гъст, плътен, тъмнозелен, устойчив на късане и изхабяване с фини листа.

С тази тревна смеска, бяха изградени две от тренировъчните игрища на Герена в периода от 1998 до 2010г.  Тотех 4 е най-често купуваният продукт, от фирмите, които се занимават с озеленяване и изграждане на тревни площи.

ТОТЕХ 4  е трева за: за пряко слънце; за спорт и игри; възстановяване на тревни площи; подсяване и сгъстяване на съществуващи тревни площи; за подобряване качеството и вида на тревните килими;  за озеленяване на частни градини с домашни любимци, озеленяване на паркове, детски градини, училища и др.; за високопланински климат и голяма надморска височина.

Все още няма отзиви за продукта.

Напишете отзив

Вашето име:


Вашият отзив: Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете в полето кода от картинката по-долу: