Имате нужда от помощ?

Имате нужда от помощ?

Каталог

 

 

 

 

OMBRE - ТРЕВНА СМЕСКА ЗА СЕНЧЕСТИ МЕСТА (1 кг.)

OMBRE - ТРЕВНА СМЕСКА ЗА СЕНЧЕСТИ МЕСТА (1 кг.)
Производител: Carneau – Франция
Код на продукта: OMBRE
Наличност: ДА
28,74 лв.


ЦЕНА НА БРОЙ - изберете колко кутии бихте искали да закупите:

Брой: Купи

OMBRE - ТРЕВНА СМЕСКА ЗА СЯНКА

OMBRE е професионална, луксозна тревна смеска от серията ТОТЕХ , която съдържа специално комбинирани сортове на  тревни семена, съчетани специално за климатичните и почвени условия в България. Предназначена за озеленяване и затревяване на площи, които са на сянка, шарена сянка или изцяло на засенчени участъци, но незадържащи влага. Семената, които влизат в състава на тази смеска / предимно власатки и метлици /, изграждат изключително мек, нежен и фин тревен килим. Това прави тази тревна смеска най-подходящия избор за затревяване на луксозни и представителни тревни площи.

Чудесно се развива на слънце. Не е толерантна на интензивно натоварване. Не понася задържане на влага в почвата и може да се използва за места с по-малко поливане/ когато е на сянка/. Когато се използва за озеленяване и затревяване на сенчести терени, е препоръчително да се коси по-високо, за да има листна маса за фотосинтеза. Понася по-бедни почви.

Изключително красива трева!

OMBRE е трева за:  сенчести и полусенчести терени; затревяване под дървета / широколистни/; за слънчеви терени при осигурено поливане; за озеленяване на терени с високи естетически изисквания или луксозни тревни площи.

Все още няма отзиви за продукта.

Напишете отзив

Вашето име:


Вашият отзив: Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете в полето кода от картинката по-долу: